Onze diensten

Waarvoor kunt U bij ons terecht?

Plaatsen van containers:

Gaat U iets afbreken of opruimen waar ijzer aan te pas komt? Bel ons voor het plaatsen van een container! Onze containerdienst is gratis. Wij plaatsen, U kunt alles in de container laden en als hij vol is bel je ons op. De container mag maximum 2 weken in gebruik genomen worden. Wij halen de container zo snel mogelijk op en bij aankomst op de firma wordt de container direct gewogen. De prijs voor particulieren wordt bepaald op de dag van het ophalen daar we met dagprijzen werken. Voor bedrijven stellen we een contract op en kan de prijs en de tijd van ingebruikname van onze container op voorhand afgesproken worden.

Goederen door ons laten ophalen:

Hebt U goederen die in de weg liggen of een oude auto of machine die in Uw weg staat? Wij zijn voorzien van een container met kraan. Als U ervoor zorgt dat onze chauffeur de goederen makkelijk kan bereiken, is het ophalen door ons zo gebeurd. Wij komen afhalen vanaf 2 ton.

Plaatsen van accubakken:

Bedrijven die accu’s hebben kunnen ons contacteren voor het plaatsen van een accubak. Wij vragen wel dat deze om de 2 à 3 maanden vol zijn. Deze accubakken voorkomen dat het batterijzuur in de bodem sijpelt. Zo bent U in orde voor het milieu!

Afleveren van vernietigingsattesten voor auto’s:

Heeft U om de één of andere reden een bewijs van vernietiging nodig? Dit is geen probleem mits de aanwezigheid van de boorddocumenten. Als bedrijf maakt U aan ons een factuur. Als de wagen gedepollueerd is sturen wij U het vernietigingsattest op. Als particulier moet U de dag van levering zelf naar dit attest vragen. De inschrijvingsbewijzen worden door ons verzonden naar D.I.V.

Hulp bij afbraak:

Als U een loods, metalen constructie of machine wil afbreken maar je weet niet hoe er aan te beginnen? Wij kunnen een vrijblijvende offerte maken. Wij sturen iemand langs om het werk te bekijken en zoeken zo samen naar een oplossing.

Weegbrug:

Onze 60 ton weegbrug wordt elk jaar gecontroleerd op de juistheid van het gewicht. het ophalen van containers worden deze dan ook direct gewogen. Zo bekomen wij het nettogewicht door onze computer gestuurde en geëikte weegbrug. Dit nettogewicht wordt afgeprint waarvan U als klant ook een kopie krijgt.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

© 2016 Colimetals | Vaart 21 | B- 2310 Rijkevorsel | Telefoon: 03 311 59 89 | Fax: 03 309 12 40 | E-mail: metaal@colimetals.be | Photography by Didier Van Dooren | Website by Procor | GDPR